PERUTTU: Kesälajien Special Olympics -leiri

Tervetuloa kehitysvammaisten Special Olympics -kesälajien – triathlonin, uinnin, tenniksen, golfin ja melonnan – leirille Liikuntakeskus Pajulahteen Lahden Nastolaan 22.–24. toukokuuta 2020. Leiri on avoin kaikille kehitysvammaisille urheilijoille (ikäsuositus yli 13 v). Leirillä toimitaan itsenäisesti lajivalmentajien ohjauksessa, tarvittaessa mukana voi olla oma avustaja. Triathlonin, uinnin ja tenniksen leiri on perjantaista sunnuntaihin, golfissa ja melonnassa lauantaista sunnuntaihin. Melontaan osallistuvien tulee olla uimataitoisia.

Hinta: triathlon, uinti, tennis pe-su 150 euroa/hlö, golf ja melonta la-su 90 euroa / hlö (laskutetaan leirin jälkeen, sisältää majoituksen, ruokailut, ohjauksen ja vakuutuksen). Huoltajien/avustajien hinta sama kuin leiriläisellä.

Ilmoittautumiset leirille 1.5. mennessä sähköisellä ilmoittautumislomakkeella, joka päivittyy tälle sivulle lähiaikoina.

Lisätiedot: Paralympiakomitea, Elina Ahtiainen, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., puh. 045 139 7373.