Parajousiammunnan lajikokeilupäivät

Saivatko Jere Forsbergin hienot otteet Tokion paralympialaisten jousiammuntakilpailussa ajattelemaan, että kenties jousiammunta voisi olla sinunkin lajisi? Para Archery Team Finland järjestää parajousiammunnan lajikokeilupäivät 30.–31. lokakuuta 2021 Kisakeskuksen urheiluopistolla Raaseporissa (Kullaanniemi 220, 10420 Pohjankuru). Mukana kokeilupäivillä ovat Suomen parajousiammunnan kärkinimet Jere Forsberg ja Jean-Pierre Antonios.

Kokeilemaan voit tulla ilman aikaisempaa lajitaustaa ja mikäli jo olet harrastanut lajia, saat varmasti vinkkejä omaan kehittymiseen.

Lauantaina 30.10. aloitetaan klo 12.00 ja sunnuntaina lopetellaan lounaaseen eli n. klo 13.00. Tarkempi aikataulu lähetetään ilmoittautuneille. Voit olla mukana vain lauantain tai sitten molemmat päivät.

Hinta: Lauantaipäiväkokeilu sisältää lounaan ja päivällisen hintaan 29 euroa/henkilö. Koko viikonloppu sisältää yöpymisen, lauantain lounaan, päivällisen ja iltapalan sekä sunnuntain aamiaisen ja lounaan hintaan 89 euroa/henkilö. Voit tulla yksin tai kaverin kanssa.

Ilmoittautumiset sähköpostitse Jari Pirttimaalle: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Ilmoittautuessa tarvitaan seuraavat tiedot:

  • Nimi/nimet
  • Oletko lauantain vai molemmat päivät?
  • Onko ruoka-allergioita
  • Käytätkö pyörätuolia

Maksu suoritetaan saavuttaessa suoraan Kisakeskuksen respaan.

Lisätiedot: Jari Pirttimaa, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Seuraa Para Archery Team Finlandia Facebookissa