Sporttiklubi on nyt Paranuoret!

Paranuoret-tuuletuskuva

Paralympiakomitean lasten ja nuorten toiminta uudistuu. Pääasiassa kyseessä on nimenvaihdos ja visuaalinen uudistus. Entinen Sporttiklubi on nyt nimeltään Paranuoret ja se kattaa alleen kaiken Paralympiakomitean lasten ja nuorten toiminnan, kuten uutiskirjeen, Valtti-ohjelman ja Junior Games -kisat (jatkossa Para Junior Games). 

Paranuoret on saanut myös uuden upean ilmeen, jonka on loihtinut Pauline Korp. Värien ja raikkaiden kuvien rohkea käyttö tuo mukanaan juuri sitä positiivista energiaa, johon Paranuorten toiminta tiivistyy. 

Sporttiklubi-uutiskirje on jatkossa nimeltään Paranuorten uutiskirje. Nykyisille sporttiklubilaisille se ei aiheuta muutosta, vaan kirje tulee heille jatkossakin. Enää uutiskirjeen saamiselle ei myöskään ole yläikärajaa.

Jos haluat liittyä Paranuorten uutiskirjeen tilaajaksi ja saada sitä kautta tietoa tulevista tapahtumista ja harrastusmahdollisuuksista, niin sähköpostitse toimitettavan kirjeen tilaaminen onnistuu helposti täällä. Maksuttoman uutiskirjeen voi tilata kuka vaan.  

Paranuorten uutiskirje kertoo nuorille suunnatuista kokeiluista ja tapahtumista sekä ohjaa säännöllisen harrastamisen pariin.

Paralympiakomitean alaisuudessa toimii myös lupaaville nuorille paraurheilijoille suunnattu Nuorten paralympiaryhmä, Tulevaisuuden tähdet, joka toimii tähtäimenä tavoitteelliseen kilpaurheiluun suuntautuville nuorille.  

Yhtä lailla nuoret voivat jatkaa myös liikkujina mieluisan lajin parissa ja hakeutua esimerkiksi ohjaajakoulutukseen tai muihin rooleihin. Paranuorten polku on avattu alla olevassa kuvassa.

Lue lisää Paranuorten toiminnasta täältä

Paranuorten polku